Kategorier
Stockholm

Sablar för kablar

Nytt leveransdatum för boken, Joel anländer på torsdag. Fan tro’t!

Trasslar med min nya MacBook och kopplingen till skolans smartboards. Dataansvariges teori är att datorns grafikkort inte mäktar med de långa kablarna till smartboarden. Det funkar med en interaktiv skärm med direktkabel. Jag hoppas att det kan avhjälpas med en annan HDMI-adapter.  Det finns en för över tusenspänn och det vill man ju inte behöva lägga ut i onödan och framförallt inte för att få sin egen dator att fungera på jobbet. Har lagt ut frågan på ett fejanforum och hoppas någon där har en idé.

Och Mittwoch, eller lillördag om man så vill, hann det bli. Inget mer med det.

Jag gillar den här bilden och trodde kanske att den skulle få lite fler lajks än vad den fick. Tror det är fel sorts bildtittare som ser mina bilder.

Gårdagens kaffe var till belåtenhet. Körde sex rågade mått plus en extra till sex mått vatten.

Funderar på att ta med mig telet till skolpromenaderna och plåta lite annorlunda vinklar och annat som är på håll. Men då vill jag ha hyfsat väder.

Tror det kan bli en och anna gullmarsduva på bild, om jag tar med mig telet.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Sablar för kablar”

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: