Kategorier
Stockholm

Tji

Ger ryggsmärtan lite varm duschmassage. Dagens första bild gör jag också i det egna badrummet. Tar strax en treo och hasar via träsket till busshållplatsen. En fin höstdag! Ryggsmärtorna märker jag knappt när jag anträder promenaden från Slussen mot city. Inte så mycket nytt kring Slussen att göra bilder av.

Badrumsmystik.

Tar Prästgatan för att kunna gå i min takt utan att behöva stanna eller väja för turister och annat löst folk. I ett hörn står en långhåring med god sångröst och blir filmad. 

Långhåring.

Fixar förlängningen av mitt SL-kort och tar sen Kungsgatan norrut mot Macoteket. Har kollat öppettiderna på nätet men på plats finns ingen butik utan det visar sig att de kånkade samtidigt som Digital Inn. Tji adapter, alltså.

Lomar hemåt, kilar in och köper toapapper inför coronapandemins andra våg och förväntad framtida nödighet.

Känner dessbättre just inget av ryggen när jag kommer hem.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020