Kategorier
Stockholm

Apokalyps

Avbeställer nästa bokklubbspaket från Bakhåll, tor inte att jag skulle läsa vare sig Yasmina Reza Lyckliga äro de lyckliga eller Dekius Lack Guds krokiga pekfinger.

Bilden: får synpunkten att beskära bort elskåpet och på så vis förstärka det apokalyptiska i bilden. Tycker tvärtom att elskåpet förstärker bilden av ett samhälle på väg att ge upp för de destruktiva krafterna och som är på väg mot sin undergång. Om man nu vill tolka ett möte i morgondimman så sinistert. En annan tyckte inte om ljuset bakom kvinnan och i hennes ansikte, men den snubben är ordförande i det finska missnöjespartiet Felfinnarna.

Lägger upp bilden ungefär samtidigt på Fotosidan, Tumblr, Flickr, Facebook och Instagram. Blir kul att se var den får mest uppmärksamhet.

Har ju ondgjort mig ett par gånger över Frank Cassirer på Fejan, som lägger upp andras bilder, jättebra bilder, utan att ange fotografens namn och sen inhöstar berömmande kommentarer och lajks. Jag följer nu Franck Vergh, som också lägger upp andras kanonbilder, men anger vem som gjort dem. Stor skillnad!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020
%d bloggare gillar detta: