Kategorier
Stockholm

Höstplanet

Beställer en adapter på Dustin och hoppas det ska lösa problemet med min MacBookPros anslutning till skolans smartboards. 1260:- totalt, får returnera den om det inte fungerar.

”Det går bra för Anders Tegnell. I Storbritannien, alltså. I en stort uppslagen artikel i the Sun hyllas nu svensken som nationalhjälte och ”Abbas femte medlem”.”

”Abbas femte medlem”, det är stort! Eller?

Bilden nedan är jag extra nöjd med, ”extra” eftersom jag är så behagligt och självbelåtet nöjd med alla mina publicerade bilder. Tycker det ser ut som en planet över en karg horisont och trodde att den skulle uppskattas på nätet. Men icke! Den verkar bedömas som det ruttnande äpple det i verkligheten föreställer. Fair enough! Jag har sagt det förut och säger det igen, man vill ju inte vara main stream.

Tecknar en prenumeration på splitternya Frames Magazine. Blir spännande att se bilderna i tryck!

Läsvärt i Aftonbladet:

Jag är bekymrad. Extremt bekymrad, och sorgsen. Min familj, mina vänner, mina kollegor, mina studenter – de är fast i ett missbruk som kostar dem livet. Sociala medier. Internet.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Höstplanet”

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: