Kategorier
Stockholm

Förortsdimma i morgontimma

Fantastiskt fin dimma i går morse igen. Borde kanske tagit med mig 16-55 mm och inte bara fickkameran X100F.

Hösten börjar kännas farlig, på vägen till skolan attackeras jag av ett lindlöv som träffar mig mitt på näsan. På hemvägen kommer ett nyfallet äpple vilt studsande mot mig i en brant backa.

Naturskådningen gav nu ett exemplar av fjällig bläcksvamp.

Sieg Heil!” säger en person jag möter på Skanstullsbron. ”Särskilt ni i militärkläder! Skyll er själva!” Vet inte om hon därvidlag syftade på min gröna fjällrävenjacka.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

4 svar på ”Förortsdimma i morgontimma”

Kul skrivet, som alltid egentligen, men ibland snäppet bättre, som idag. Dimmig ute, Per fyraår frågade sin mamma (mig), ”Mamma varför är det dammigt ute”, han var expert på damm. Menar du på allvar att du hittade en fjällig bläcksvamp där du står i dimman, jag vet precis var det är i stigkorset bakom husen? Läskigt med Hitlerhälsningen, vet du att Hitler tog livet av dig på natten den 30 april 1945 och på morgonen den 1 maj föddes jag. SÅ du vet! Ja, så gammal är jag, men jag tror fortfarande att jag är 25, för jag känner mig så ung. heheheheh…!

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: