Kategorier
Stockholm

El ataque de la guerrilla

Hittar till sist en giltig anledning att ta tunnelbanan hem: en riktigt rälig uschias. En elak smäll under bältet vänster rygg som gav grymma smärtor när jag lyfte vänster ben för nästa steg. Hade kanske kunnat halta mig fram tills smärtorna blev mindre, men det hade varit minst en plågsam kilometer. Kommer upp i 12 630 steg ändå. 

I dag lördag hoppas jag få vara smärtfri så jag utan besvär kan ta mig ner till Farsta för gerillafotoattacken. Känner i allafall inget när jag kliver upp. Däremot skvalar det utlovade regnet mot sovrumsfönstret men det ska upphöra före kl 12 och vi börjar hänga kl 13.

Sökte i går kväll på sl.se när jag behöver åka från hållplats Sarvträsk för att vara framme i Farsta C i dag kl 12.30 och får en massa kvällstider från kl 17.25 och framåt. Sicket skräp! Sökning i dag säger kl 11.34-bussen.

https://beyondles.tumblr.com/post/630247158607724544/embed
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020