Kategorier
Stockholm

Som ett höstlöv…

…kommer mannen traskande i morgonljuset. Mössa på huvudet, annars tunnklädd i sin höströda tröja. Strax är han ute på Skanstullsbron, med Åhléns rakt fram, Folksamhuset snett fram till höger. Kommer han följa någon av de större gatorna Götgatan eller Ringvägen, eller slinker han bara in på Hemköp under Åhléns?

Olovliga dykningar vid Estoniavraket visar ett hittills okänt hål i skrovet under vattenlinjen, 4,5 meter långt och som störst 1,2 meter brett, vilket skulle förklara varför färjan sjönk så snabbt. De vid tiden för katastrofen ansvariga sosseministrarna vill inte uttala sig. De verkar ha något att dölja.

Preemraffinaderiet blir inte av, se där en god nyhet och bevis för att aktivism ger resultat.

Tisdag och mörkt utanför fönstret, det hinner ljusna innan jag är framme på jobbet.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020
%d bloggare gillar detta: