Kategorier
Stockholm

Två vita linjer

Neandertalar-gen ökar risken för svår covid, läser jag i Aftonbladet. Främst bland män, förmodar jag.

Går ju över Skanstull på morgnarna samma tid +-5 minuter varje vardag. Möter nya personer på bron jämfört för en månad sen. Intressant!

Ser en man med lågstrumpor i sina vita Nike Air, har aldrig förstått vitsen med strumpor som inte ens går upp över bakkappan på skorna. Den här snubben straffas med skavsår på hälsenan. Vill man vara fin får man lida pin!

Fuskar från hempromenaden och tar tuben till Slussen för en titt på Galleri Kontrasts utställning av de fotografier som ska auktioneras bort, var det den 8:e. Nere i källaren står Malin och pratar ryska med Irina. Jag tar ett varv runt innan jag introduceras. Irina representerar Stockholms Fotoklubb och Malin rekommenderar mig som föreläsare på fotoklubbens årsmöte i november på Timmermansgården. Jag skulle därtill vara domare i en fototävling i stilleben. Om jag fattade det rätt. Vi får se hur det blir men det är okej för mig. Har ju gjort det förut.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Två vita linjer”

Mot stjärnorna, du tar stora kliv framåt. Domare Marerilaid! GRATTIS! Ta det! Var INTE blyg!

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: