Kategorier
Stockholm

Äppelskruttsöndag

Följer mitt modus operandi och börjar dagen med den här bloggen. Kollar statistiken, som sällan erbjuder några glädjesiffror. Micke Berg har 20 000 läsningar i månaden, det har jag på tre år. Det är mest skrutt med den här bloggen. Är det vardagsmorgon smurfar jag vidare till Fejan och sen Insta. Flickr, Tumblr och mer Insta blir det till kvällen.

Kollar en halvtimme med gatufotografen Nick Turpin, ”one of the best” enligt BBC. Rätt traditionellt och konventionellt gatufoto, mer för de som är intresserade att prova än för de som hållit på ett tag.

Äppelskruttets dag.

Kanelbullens dag, var ingenting för jag.

Hinner printa en bild innan en bläckpatron sinar. Bilden blev rak, alltid nå´t. Blir en utflykt efter jobbet i morgon, med andra ord. Kollar InkClub, men de är 200:- dyrare per bläckpatron.

På fejan ser jag att 30 göteborgska gatufotografer var ute på en 6 timmar lång fotopromenad. Funderar på om jag är så sällskaplig att jag skulle hängt på om jag haft möjlighet. I så fall just för sällskapet, inte för fotandet. Det senare utövas bäst i singular.

Tennisspelare Djokovic tycker att linjedomarna borde avskaffas och ersättas med ett teknologiskt linjedomaresystem.

Bollkallar ja, men linjedomare? Jag ser inte anledningen till det längre om jag ska vara ärlig. Kan ni berätta för mig om det finns ett enda skäl, utöver traditionen, till att behålla det?

Avskaffa bollkallarna också och låt spelarna hämta sina bollar själva.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

3 svar på ”Äppelskruttsöndag”

BRAVO: ”Tennisspelare Djokovic tycker att linjedomarna borde avskaffas och ersättas med ett teknologiskt linjedomaresystem”.

Kanse, men para kanse en pra idé. Har apsålut funterat i tessa panor, men ploggen är lite för personlig för att jag ska gilla allmän beskådan. Kanske som pensionist.

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: