Kategorier
Stockholm

Jobbigt, igen

Regnar på lite mer än ett dugg när jag går till bussen halv nio och lite mer när jag kliver av viid Skanstull. Skippar promenaden och tar tuben.

Bilden är ännu en av det jobbiga slaget, det vill säga att den är gjord på jobbet, i klassrummet. Som ni vid det här laget vet, gillar jag såna här konstigheter.

Fredag kväll, ännu en arbetsvecka är över. Den var bättre än förväntat, till och med trevlig i stora stycken. Var i dag med förskoleklassen en förmiddagstimme och de är hur mysiga som helst. Även avslutningen på dagen var till belåtenhet.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Jobbigt, igen”

Jo det beror ju på att du är mysig.
Ibland säger datorn att det inte är säkert att gå in på din blogg. Då går jag inte in. Förutom att det flaggar o adresshuvudet att det inte är säkert, kommer en extra varningsflagg. Kan du göra något åt det, att din sida inte är säker?

Det står överst i mitt adressfält också, ”inte säker”. Ska kolla varför. Själva sidan, och min dator, är skyddad av alla möjliga program. Kanske är det något som jag kör i gratisversion som vill att jag uppgraderar och betalar för.

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: