Kategorier
Stockholm

Rött, så vitt jag kan se

Mulen lördagsmorgon med löfte om regn från lunch och dagen ut. Man tackar! Då får jag planerar en innedag med diverse såväl roliga om tråkiga uppgifter ur helglistan. Ingen fotboll heller som tidsfördriv, å andra sidan går det ju alltid att leta upp nån film på Netflix eller annorstädes. Börjar med att tappa upp diskvatten och ta en kopp kaffe.

Bilden snubblar jag över på vägen till jobbet en morgon. Rätt trivial egentligen men ger ett tillfälle att vit(t)sa till det med bildtiteln.

Och jag har ju travar med läsning, egna böcker att göra, så det är bara latmasken som kan sätta krokben för en aktiv lördag. Störande som bara sjutton är att det tar eoners evigheter att spara den här texten.

På förekommen anledning: ”Mina kunder ringer och vågar inte gå in på hemsidan eftersom det det står att “Anslutningen till webbplatsen är inte säker”. Det är faktiskt såhär att jo – din hemsida är säker. Den är inte farlig.

Att anslutningen till webbplatsen är säker beror oftast på en av två saker: Din hemsida har inget SSL-Certifikat. Din hemsida har ett SSL-certifikat men dina länkar pekar mot http och inte mot https.”

”En del användare har fått upp meddelandet ”Anslutning inte säker” i sin webbläsare när man besöker vår startsida. Men det är inget att oroa sig över – sajten är precis lika säker som tidigare. Anledningen till att man som användare kan få upp meddelandet är för att Chrome och vissa andra webbläsare har uppdaterat sina tekniska krav på sajter.”

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

Ett svar på ”Rött, så vitt jag kan se”

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: