Kategorier
Stockholm

Måndag för snabbt

Måndagarna kommer alldeles för snabbt, behöver ofta en eller två dagar till för att komma igång med det kreativa. Ska kolla om jag kan ta ledigt ett par dagar på höstlovet vecka 44.

Skulle kolla på Kroatien-Sverige i Nations league i går kväll men mitt abonnemang på Cmore har utan att jag noterat det upphört. Både det direkta och det via Telenor. Gråter inte, det var dyrt. Allsvenskan och Premier league klarar jag mig gott på.

En dokumentär film om Phil Lynott, Songs for while I’m away, går upp på diverse biografer i slutet av månaden. Den ska jag försöka gå och se, sannolikt på Filmstaden Söder vid Medis. Thin Lizzy var och är ett absolut favoritband, förmodligen nummer ett.

I dag ansvarar jag för klassen medan klassläraren är upptagen av att flytta. Förväntar mig en trevlig dag.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020
%d bloggare gillar detta: