Kategorier
Stockholm

Björns trädgård

En morgonhare i Enskede Gård blir dagens naturskådning. Lätt panikslagen skuttar den i full kareta för att hinna slinka in i Lindeparken 100 meter bort innan något ont hinner ske. 

Kanske en bra bäddmadrass istället för ny säng? Billigare och enklare att få in i sovrummet, plus noll problem med den gamla bingen då jag ju behåller den. Funkar det inte kan jag ju gå för en ny säng då. 

Nu är 637 sidor Uffe avklarade. Vad härnäst? Joel Meyerovitz?

Känner viss självbeundran ändå, trots att eget beröm luktar illa. Men jag tar min efter jobbet-promenad trots att redan har över 9000 steg och trots att latmasken viskar ”tunnelbana, tunnelbana” i båda mina öron. Fortsätter även att klättra mina fyra trappor upp.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020
%d bloggare gillar detta: