Kategorier
Stockholm

IP

Efter en kort förmiddagsslummer tar jag ivrigt itu med återstoden av helglistan. De tråkiga rutinuppgifterna är i stort redan avklarade så nu ska jag till exempel kolla Attenborough-filmen på Netflix eller var den nu finns. Perkulatorn står och bubblar i köket så det blir en kopp java först. Inklusive påtår.

Lite förberedelser inför morgondagens arbete krävs, men det är små detaljer bara. Och jag passar på att skicka in en ledighetsansökan för måndag och tisdag på höstlovet. Ska blir skönt med ”långhelg” där. Kanske är det då jag får fart på mina bokprojekt och annat fotorelaterat?

Betalar Moderskeppet-prenumerationen manuellt, har ett lågt evighetspris där som jag vill bevaka. Måste börja kolla deras instruktionsvideor också, så jag får nån valuta för pengarna. Imovie borde jag lära mig, så jag kan köra det på skolan. Eleverna kan det redan, men inte jag. ”Filma” har stått på otaliga helglistor men är typiskt något som jag behöver typ fyra dagar ledigt för att ta mig an.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020