Kategorier
Stockholm

Domestic view

Får ett mejl från CFF:

Välkommen på den digitala föreläsningen ”Intro till digital marknadsföring för kreatörer”

Hur bygger man en digital närvaro som kreatör – för att få nya kunder, uppdrag och intäkter?

Ser att det är Agnes Török, min gamla fritidselev, som ska föreläsa. Kul! Det var en tjej med huvudet på skaft.

Bilden: jag ligger i helgsoffan och kikar ut. Ser motivet genom balkongdörren, vars skitiga glas ger ett vackert mönster i morgonsolen.

På torsdag visar nån Hurula bilder på ett galleri norr om Odenplan och det kan ju vara kul att se. Kanske får jag till några sköna kvällsbilder.

Har inga allvarliga planer på en gaddning, känner mig för gammal. Men jag kan erkänna att jag tänkt på det, och då kanske göra en i NYC. Har dock inte hittat något bra motiv. Ser att gatufotografen Mats Alfredsson låtit tatuera in ett av sina gatufoton på vaden. Ska kanske ändå leta upp en bra svartvit och göra slag i saken?

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020
%d bloggare gillar detta: