Kategorier
Stockholm

Art

Regn, regn och åter regn denna lördag med så mycket övrigt innehåll. Bara 6°. Men det får gå ändå. Vill ha med mig max kamerautrustning för alla eventualiteter men får då problem att hålla den torr. Regnponcho på kanske? Men då får varma jackan inte plats under.

Ska kanske teckna mig för nån kurs på Domestika, typ Architectural Sketching with Watercolor and Ink eller slikt. Har några dagar nu då jag eventuellt har tid och lust för att träna på lite konstnärligt skapande, och urban sketching tilltalar mig. Kostar några hundralappar per kurs.

Paul McCartney i gott sällskap av bland andra David Gilmour och Ian Paice kör ett gäng gamla rocklåtar från the Cavern´s scen på min dator.

En uppdaterad prognos berättar om uppehåll kl 12-15. Träffar Mr T S L Iott vid kl 14 och hinner kanske göra några bilder innan.

Har en lång lista för den här långhelgen, behöver utnyttja fler timmar än vanligt för att hinna med. Om jag tycker att allt är kul.

Mitt öldrickande funderar jag på i duschen. Det var längesen jag köpte nån alkohol överhuvudtaget på bolaget och ute blir det bara ett par öl det gånger jag träffar hr Ro Wan Ken Obi. Men det jag är ute efter är att de senaste typ åtta, tio ölen har alla varit kellerbier och inte IPA. Är jag på väg att regredera till ungdomens lageröldrickande?

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020
%d bloggare gillar detta: