Kategorier
Stockholm

Drick

Ledighet innebär ofta att jag har tid att peta i tekniska saker. Ser att jag fått flera skräpkommentarer på min kommersiella blogg som sen länge är under uppbyggnad (vet inte hur jag ska göra och orkar inte kolla heller) och köper ett antispam-program, eller snarare uppgraderar från gratisversionen. Lägger till den här bloggen i prenumerationen.

Strax november och med lite coronatur säljer jag kanske en bild. Det kan hänga på om det fortfarande går att flyga till London vid tillfället. Min bild blir i så fall en födelsedagspresent till en kollegas dotter, tillika en före detta elev till mig. Å andra sidan bör kollegan kunna skicka bilden i ett papprör som jag tillhandahåller.

Försöker kolla invigningen av guldbron men länken leder till en statisk sida som i och för sig säger att jag kan följa invigningen live här, men det finns inget att klicka på, inget som rör sig. Jag överlever. Läser Joel istället och tar en alvedon. Stundtals väldigt inspirerande, han Joel.

Beställer hem en kurs i att måla arkitektur med akvarellfärg. Hoppas jag orkar kolla avsnitten. Först måste huvudvärken försvinna.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020
%d bloggare gillar detta: