Kategorier
Stockholm

In i väggen

Gick genom senaste månadens bildskapande i Lightroom. Upptäcker att eländet skapat en ny mapp för 2020 där de senaste fem omgångarna bilder hamnat. Den här mappen ligger mellan mappen för 2018 den för 2019. När det redan finns en mapp för 2020! Fattar inte hur det går till, och det har ju hänt förut. Letar sen på hårddisken efter den samling svartvita bilder som jag påbörjade för nån månad sen, utan att hitta den. Får helt enkelt skapa en ny och skriva upp på nåt papper vad jag döper den till och var den ligger.

In i väggen.

Kom igång med bildletandet och projektmappandet i går kväll och det gick några timmar. Är långt ifrån klar.

Höga polischefer fick lägenheter – satt själva i styrelsen. Korruptionen breder ut sig!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020
%d bloggare gillar detta: