Kategorier
Stockholm

Urban excerpt

Tänker se till att få frisyren justerad innan jag provianterar på Coop. Av någon anledning googlar jag på frisörer i Orminge och för skojs skull även vägbeskrivningen. Google maps placerar mig vid Västerbrons södra fäste varifrån det är över 3 timmars promenad till min frisör. Bäst att starta genast! När jag kommer fram får jag sitta och vänta femtio minuter på två tidsbokade tanter som ska färga håret, och en skäggtrimmare. Farouk har vänligheten att låta mig gå före.

Ser de första fyra inledande avsnitten av arkitekturakvarellkursen jag köpte. Ser bra ut så här långt. Jag verkar ha det mesta man behöver utom möjligen vattenfast bläck och en reservoarpenna. Pausar när de konstnärliga avsnitten börjar. Behöver även titta på videor om nya Lightroom och Photoshop.

Skulle behöva städa i hyllorna i mitt arbetsrum för att få plats med de senaste fotobokförvärven, men jag vet inte på vilken hylla jag ska börja.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020
%d bloggare gillar detta: