Kategorier
Stockholm

Allt kommer…

Kvällstidningen: Experterna tipsar, kolla ditt lego, det kan göra dig rik. Det handlar om dubbla och tredubbla inköpspriset, i vissa fall om ännu högre priser. Har aldrig varit nån legobyggare själv, men kanske att mitt alter ego byggde med lego. Minns dock att jag fick en legokyrka i julklapp som barn. Orörd i originalask hade den kanske varit värd något i dag. Annars handlar artikeln mest om Ultimat Collector´s series. Mitt Fleischman-tåg hade kanske även det betingat en slant i originalskick. Tåget finns kvar, kanske rälsen också.

Vet inte varför det alltid är vänstra linsen. I morse när jag skulle sätta i den, var det plötsligt två vänsterlinser i behållaren. Vilken är den nya och vilken är den gamla? Provar den ena under dagen för att se om den känns bekväm.

Vaknar plötsligt av att jag drömt ett finfint tips på bra vitvara, Lars Lahäll diskmaskiner. Antecknar i mobilen.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020