Kategorier
Stockholm

Höstruskigt

Regn och rusk lovas för denna måndag, får se hur det blir. Vardag igen efter ledighet och höstlov, nu för det bara att bita ihop och kriga sig till julledigheten. Ska nog vara ledigt hela lovet, finns ju ingen anledning att spara semesterdagar om jag går i pension till sommaren. Vilket jag i dag inte vet, i och för sig.

Bilden: gillar kompositionen med den svarta fanan uppe i vänstra hörnet och den svarta lampan nere i det högra. Plus lite linjer hit och dit, lodräta som diagonala.

Börjar närma mig själva tecknandet/målandet i min tecken arkitektur-kurs. Hittills har det mest handlat om perspektiv, vilket jag tycker att jag behärskar redan.

Har shoppat lite i helgen, ett par böcker bland annat. Kommer kanske under veckan. Beställde även en jacka som jag tyckte såg tuff ut. Få se när den kommer och om storleken blev rätt. Ser annars en del snyggt på nätet men inser att min kropp inte är i form för snygga slanka kläder, till exempel skjortor och rockar.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Höstruskigt”

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: