Kategorier
Stockholm

Liten julafton

På Gullmarsplan står som vanligt ett antal personer och väntar på skjuts till jobbet. Några andra avvaktar med att slå upp sitt torgstånd.

En P-vakt firar liten julafton på Konstgjutarvägen, sätter fast flera dyra julkort under vindrutetorkarna. Kul start på dagen för bilägarna.

Biofilmen i går, Songs for while I’m away om Thin Lizzys/Phil Lynotts uppgång och fall, tycker jag var ganska tunn. Ett handfull personer fick uttala sig genom hela filmen och det var inte särskilt mycket nytt eller intressant de hade att komma med. Brian Robertson fick inte säga ett pip, å andra sidan är han kanske inte kapabel till det längre. Och det kändes som om de inte ville ta i de jobbiga sidorna riktigt. För det var ju förbannat tragiskt hur han dog, att han dog, och lämnade två små fina döttrar. Man får veta betydligt mer genom att kolla intervjuer med mera på YouTube. Musiken var dock härlig såklart, även om jag saknade The Black Rose.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Liten julafton”

Det är trevligt att läsa det du skriver och nu känner jag verkligen att det lackar mot jul. Du har ju nu verkligen en dagbok över ditt liv, jag vet inte hur många år du har jobbat med denna dagliga blogg. Imponerande. Jag har alltid tänkt, om man hade skrivit dagbok, det gjorde jag väl som tonåring, men har aldrig varit så strukturerad att jag skulle klara det. Dock måste jag göra om min hemsida till Worldpress och kanske ändå en blogg slinker in och aktiveras. annamamedia.se

Tack för fin feedback. Skrev dagbok fysiskt till för några år sen, parallellt med WP-bloggen. Där skrev jag mer privata tankar, mest för att få ur mig dem. Men jag gick aldrig tillbaka och läste. Den hör bloggen fyller samma syfte, att få ur mig funderingar och bearbeta nya tankar.

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: