Kategorier
Stockholm

Skräckonsdag

Undrar vart den där HDMI-sladden blev av. Ligger den kanske kvar i någon ryggsäck, och vilken rygga hade jag med mig till Kista Fotoklubb? Nu säger Stockholms fotoklubb att de har sladdar och då kanske det ordnar sig ändå. Snart är det dags, på tisdag närmare bestämt. Ska kanske lägga till någon eller några bilder. Vi får se till helgen.

Har lovat eleverna att vi ska ha stenåldersverkstad nu när vi läser om forntiden. Behöver därför leta fram en massa verktyg och det är inte det enklaste. De ligger flera lager ner i den kökkenmödding som är mitt förråd. Om de ens finns kvar, vi slängde en massa vid skolflytten för snart fyra år sen.

Presidentvalet i USA… Skräckonsdag!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Skräckonsdag”

Lycka till på tisdag! Spännande! Här åskar det och HAGLAR just nu i Boo och det är vitt på marken av hagel.

Bara det tekniska funkar, ska det nog gå bra. Spännande med vädret, såg inget av vare sig hagel eller åska. En kort regnskur mitt på dagen bara.

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: