Kategorier
Stockholm

På G: bildåret 2020

Börjar sopa ihop mitt bildår 2020 och gör ett bloggutkast med en bild per vecka. Det blir med andra ord 52 bilder för er att tugga er genom så småningom. Om jag nu inte plockar ner det till en bild i månaden, men då slaktas massor av darlings och jag vet inte om jag suktar efter ett dylikt blodbad. Å andra sidan behöver bildurvalet inte vara strikt kalendariskt kronologiskt utan jag kan ju posta mina bästa bilder. Tajta till det till Tio i topp, typ. Den som följer får se.

Pandemisk isolering för övrigt. Kanske mest för att det regnar.

Blir intressant att se vilka som coronavaccineras i första vändan. Jag tycker att det är personal inom sjuk- och åldringsvård som ska vaccineras först, sen vi andra som inte kan arbeta hemifrån utan måste åka kollektivt till våra jobb.

Mejlar det förbannade jackföretaget och efterlyser min jacka, det var 3-12 dagars leveranstid och snart har det dubbla gått.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020