Kategorier
Stockholm

Aldrig

Kollar lägenhetsannonser som poppar upp i fejanflödet, bland annat nyproducerat i Sigtuna och Orminge. Ständigt dessa lägenheter där köket är integrerat med vardagsrummet, skulle aldrig köpa nåt sånt. Skulle inte köpa någon annan lägenhet heller, har inte råd. 

Magnezzzzium. Dddd.

På rekommendation av min vän Raj Tantaj Tan kollar jag en inspelning med svenska syntgruppen KajT på Kungliga Operan med ännu mer Kungliga Hovkapellet. Går absolut att lyssna på och var även skön rent visuellt.

I dag ska jag försöka komma vidare i urban sketchen-kursen. Om jag hittar den. Och det är allsvensk fotboll, Kalmar borta för Djurgårdens del, sen Premier league och Leicester mot Liverpool. Solen skiner dock förföriskt därute, men jag har ju persienner.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020