Kategorier
Stockholm

Rena kinesiskan

Får svar på mitt mejl om den beställda jackan och två webbplatser att spåra den på. Får veta att försändelsen den 2020-11-11 21:56 中转站转运中, men det var rena kinesiskan för mig.

Funderar på om jag ska kika på en annan jacka under tiden, men tänker ibland att vad ska en gammal gubbe med en ny jacka till? Kanske åker jag och kikar efter jobbet i dag, när jag slutar klockan 16.

Friska Nacka, ni minns de där stolparna med QR-kod som jag jagade efter i våras och under tidig sommar, kommer nu ut med en julkalender som är lite intressant. ”Varje dag från 1/12 till och med julafton släpper vi en lucka bestående av en liten kartsnutt med en besöksstolpe inritad. Var kartbiten hör hemma får du själv försöka lista ut och nästa dag kommer ytterligare en ledtråd!” Å andra sidan är det blött och halt och jävligt mest överallt, så jag vet inte.

Finns det några QR-pinnar här månne?
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Rena kinesiskan”

Stängt för kommentering.