Kategorier
Stockholm

Soft fredag

Rätt soft dag med eleverna. I och för sig ute i regnet med förskoleklassen men de är så mysiga att snacka med så det gör ingenting. På eftermiddagen står jag vid vår entré, på insidan, och väntar på en elev då en minibatting ropar Matti i mörkret och kommer fram till porten. Det visar sig vara ett syskon till en av eleverna i förskoleklass just. Har aldrig sett henne förut, men hon vet vem jag är. Får av mamman veta att jag är storasysterns idol. Kul!

– Äntligen helg, utropar en annan elev, på väg hem. Jag frågar om hon inte gillar skolan och fick en uppräkning av vad som väntade henne under helgen, bland annat chokladkalender och en massa mums till frukost. Det vi var eniga om var det underbara i att inte behöva gå upp tidigt.

Långt stopp vid Globen på grund av växelfel. Va!? Det är ju inte ens kallt, eller snö?

Köar utanför Björknäs spel för att hämta ut mitt kaffepaket, Inga problem.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020