Kategorier
Stockholm

Flitens luma flashar

Mitt favoritspel på mobilen gick och hängde sig. ”No more moves”! Och det stämmer ju, men är det för alltid? Nej, efter en stunds omstartande fick jag till sist ett ”välkommen tillbaka, Pointeros”. 

Läser att vårt dystra ”vinterväder” beror på inversion från Ryssland. Påskynda upprustningen, haubitsar, luftvärnsrobotar, pansar, alles!

Fixar mina julkort, skriver fel på bara tre stycken. På ett slirar jag på min signatur, på de övriga skriver jag ”Gott” istället för ”God” i början. Som det kan bli! Slår in ett paket och stövlar ner till mitt postombud för att köa en stund i pandemins tecken. Tar vägen förbi träsket och skördar lite slypinnar för kommande fredags julpyssel med eleverna. Flitig så det rinner över!

2 svar på ”Flitens luma flashar”

Det är väl det som det blir bra med AT och robotarna, att de inte skriver fel för vi har lärt dem skriva rätt, och de har inte den mänskliga faktorn i sig. Då blir det alltid GOD jul och GOTT Nytt År och inte tvärtom. Glad tredje advent på oss.

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: