Kategorier
Stockholm

Handle with care

En enda vecka till, fem arbetsdagar kvar, sen är det julledigt. Fyller på ”att göra”-listan allt eftersom. Det ska bli dejligt! Fick en massa gjort helgen som var, men känner att jag velat ha en dag till. Under jullovet bör jag hinna med massor, men bara om jag har lust.

Har jag flyt och är postnords bilar tankade, kan jag hämta mitt 2020-magazine, the black&white edition i kväll.

Handle with care.

Börjar så smått fundera på vilken julmat jag ska inhandla. Sill, skinka, kanske lax, mer behöver jag inte. Julmust och lussebullar.

”Systembolaget stoppar hembeställningar på ordervaror under jul och nyår. Det får matprofilen Edward Blom att rasa. ”Mina medborgerliga rättigheter kränks”, skriver han på Twitter. ”Systembolaget har stoppat möjligheten att beställa ordervaror ända fram till 2 januari! Detta innebär att vi vare sig kan få de starkviner och öl till jul vi tänkt oss, julklapparna vi tänkt ge bort eller nyårschampagnen. Detta är ett flagrant brott mot hela EU:s grundprinciper.”

Snubben menar att då han tillhör en riskgrupp kan han inte gå till Systembolagets butiker och hämta önskade varor. Själv avstår jag alkohol.

%d bloggare gillar detta: