Kategorier
Stockholm

Julpaj

Lightroom jävlas när jag laddar upp nya bilder. Inget funkar, kan inte välja storlek, reglage går inte att dra i etc. Inga kommandon funkar, det går till exempel inte ens att stänga av LR. Hela skiten går och hänger sig och jag med. Startar om, och om igen. Och igen. Sen blir bilden jag jobbar med röd. Misstänker att jag snart får köpa en ny maskin. Får passa på medan jag fortfarande jobbar, får ju rabatt som lärare. Hann åtminstone printa bonusbilderna till 2020-köparna. Vid nästa omstart av någon anledning Google chrome öppet och utan att kunna stängas av. 

Fixar dagens bloggposter innan jag testar om det bara är Lightroom som är korrupt. 

Kul om det skulle paja precis till julledigheten.

Äntligen sista dagen före ledigheten. Jobbar till kl 17.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020
%d bloggare gillar detta: