Kategorier
Stockholm

Foliehattar och tomteluvor

”Under fredagen höll Donald Trump möte i Ovala rummet med en brokig samling medarbetare och anhängare, uppger många amerikanska medier. Bland annat deltog tidigare sparkade advokaten Sidney Powell, som framfört häpnadsväckande teorier om hur en komplott med riggade rösträkningsmaskiner styrts från Venezuela och att miljontals röster stulits från Donald Trump. Också Donald Trumps tidigare nationella säkerhetsrådgivare Michael Flynn, som nyligen benådades av presidenten, var närvarande under mötet. Han har under veckan i en tv-intervju med Newsmax öppnat för att införa martial law, motsvarande ungefär militärt undantagstillstånd, för att stoppa utgången av valet och låta militären anordna ett nytt val.”

Visst är det så här i jultid passande med tomtar, men dessa är lite läskiga ändå när de döljer sina foliehattar under tomteluvan.

Fixar lite småsaker som att ändra min mejladress på Coop. För en gångs skull gick det smidigt.

Lunch på Pelikan från 28:e december? Det historiska haket ligger skrynkligt till på grund av pandemin och testar att erbjuda lunch för 75:-. Det kan ju vara kul att testa.

Ser ut att få Oline Stig Bli till i mitt nästa bokpaket, Online Stig på nätet?

Får min enklare NYC-bok till dörren. Chauffören påstår att han försökt ringa flera gånger. Slår mig att det kan vara nåt nummer jag blockat. Har dock inte blockat nåt FedEx-nummer, utan i så fall från nån underleverantör. Får ringa FedEx och kolla. 

Ger mig på köttfärssåsen. Men, heter det skivad eller skivat bacon, som det står på Coops förpackning? Tänker jag efter kan det nog heta båda, beroende på om det beskriver vad den är eller är eller vad man gjort med den. För det heter en bacon, baconen.

Jag vet att ingen tittar på musikvideorna jag lägger till i bland. Gör mig inget, det är mest synd om er 🙂

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020