Kategorier
Stockholm

Vykort

Har satt larmet på klockan 9, mest för att se om jag hör det. Det är tyst men jag vaknar. Vill skrapa ihop nog med energi för att orka åka in och göra bilder. Kanske lyckas jag, kanske inte. Hinner ligga och vila efter frukost och bloggande. Men det är fint med snön därute, och att den ligger kvar på trädgrenarna.

Ibland gör man vykort.

Drömde under natten, men drömmarna hackade, kom liksom inte vidare. Lika bra då att vakna och gå på muggen.

Har hittat över 20 bilder till P-boken och ungefär lika många till hållplatsditon. Till den senare vet jag att jag inte hittat alla. Och att några försvann med ”hårddiskbranden” för ett par år sen, när en granne skickade en grym strömspik upp genom huset som kvaddade kyl och frysar, och mina hårddiskar.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Vykort”

Usch ja, den dilettanten eller klanten kommer jag ihåg, han trodde han kunde något om el, men FEL blev det. Och det vara bara en sida av huset som drabbades. Snyggt vykort (liksom mitt julkort som står här), vem är det som står staty där vid Stadshuset? Det är ju härligt med snö, men sol lyser fortfarande med sin frånvaro.

Stängt för kommentering.