Kategorier
Stockholm

Nollställd

En sjuksköterska på Boo VC ringer upp just som jag kommit utanför porten. Hon ber mig ringa upp när de öppnar i morgon bitti, kl 7.45(!). Sen återstår att se när jag får tid hos doktorn. Hoppas det inte sabbar min tilltänkta fotosafari i morgon.

Mitt andra paket är i Göteborg kl 11.47, kommer när det kommer.

Nollställer iPhone 6 och ber till högre makter att jag gör rätt. Läskigt! Behöver på min operatör att nollställa SIM-kortet.

Behöver byta lösenord för inloggning på jobbet, problemet är att jag behöver hitta den gamla för att kunna byta till nytt själv. Det går att be servicedesk skicka mig ett temporärt, via skolexpeditionen, men då blir det besvärligare att byta eftersom jag behöver göra det på PC. Och komma ihåg lösenordet till den. Det förra är uppskrivet nånstans, frågan är var. Mitt AppleID har jag koll på, men det hjälper ju inte. Illa, jävligt illa!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021