Kategorier
Stockholm

Tribute to Annie

Tar så itu med telefonsamtalen, till Boo VC respektive Telenor. Till de förra får jag bara lämna mitt telefonnummer, de senare svarar inom en minut. Där får jag rådet att logga ut från Apple-ID på och fabriksåterställa den gamla. Lite läskigt är det, då har jag ju ingen aning om jag missat något sms. Väntar och ser hur det blir med FedEx-leveransen i dag, innan jag gör något.

Kollar sen efter min försändelse från Blurb via FeEx/TNT, som jag ringde om förra veckan. Det går inte att spåra längre och i sms:et jag fick sas det att det skulle skickas tillbaka om jag inte hörde av mig. Kollar med TNT-Claudia igen, som säger att det är lastat på bil och kommer till mig innan kl 16. Skulle behöva gå och handla men det törs jag ju inte förrän de kommit med paketet. Vilket brukar vara vid kl 15, men man vet ju aldrig. Glömmer fråga om de har några utlämningsställen, jag kan ju inte alltid vara hemma och pass leveranser. Får försöka komma ihåg att fråga när paketnisse kommer.

Får min leverans strax före halv två och kommer ihåg att fråga om de har utlämningsställen. Nix, men det går att komma överens om att lämna utanfördörren. Tog även telefonnumret.

Har problem att ligga in på apparna sharepoint och teams, vilka jag behöver i jobbet. Förhoppningsvis funkar det när jag loggat ut och fabriksåterställt gamla luren. Tommis uppringning är inte heller något min nya mobil noterar, utan jag tar samtalet på den gamla. Det blir spännande att se vad som händer när jag eliminerat sexan. Vilket jag gör när jag varit och handlat käk.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021