Kategorier
Stockholm

Gamla numero numera

Försöker återfå mitt gamla telefonnummer och trasslar mig fram till operatörens support. Får rådet att åka in till deras butik och få ett nytt simkort. Sagt och gjort, är ju ändå på väg in för en fotosafari med T S  Unami. Får ett nytt SIM-kort i butiken och nu kommer samtal, SMS och notiser fram, vad det verkar. Vet inte om det är alla, dock. 

Företar sen en fotografisk exkursion med nämnde I Man Ust på nordvästra Kungsholmen och via Karlberg tillbaka till St Eriksplan. Det blir strax väldigt kallt om händerna. Hamnar på ett hemskt trevligt kafé, Ritorno. Stoppar nästan ner händerna i potatismoset när vi intar lunchen. Värmer istället händerna runt kaffekoppen som ingår. Trevligt klientel, barnfamiljer, diverse unga människor plus två bedagade fotografer. 

Postnord meddelar att mitt paket om 40x37x6 cm är ”levererat till min postlåda”?Ett annat paket ankom senare till Pressbyrån i centrum.   Det senare hämtas upp på hemvägen. Skjortan låg i en plastpåse och den passade perfekt både i postboxen och på mig, i det andra paketet ligger nästa historiebok: Brennekyrkia Sochn av Jonas Ferenius och Harald Gustafsson. Inslagen ett par sidor av mittiöstermalm, för övrigt. Det kommer bli en alldeles fantastisk läsning!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021