Kategorier
Stockholm

Böner om bönor

Mejlar loss under dagen, först efterlyser jag min andra skjorta. Den skulle kommit i förrgår. Sen mejlar jag Fotografiska angående mitt medlemsskap där, brukar få en påminnelse när det är dags att betala men minns inte att jag fått någon.

Grå dag även denna. men det visar sig ju att det går att göra bilder även då. Om än inte i dag. Men visst saknar man solen, som så här års står lågt med fina skuggor och annat.

Bilden: gillade dels den vita väggen med de två svarta ventilluckorna, dels den diagonala taklinjen och det böjda taket nederst.

Ber en bön om en ny påse kaffebönor. Min leverantör har kanske tagit julledigt? Jag kan ju köpa reservbönor på Coop, annars.

WASHINGTON D.C. Donald Trump uppmanar till ”vilda protester” under onsdagen – samtidigt som kongressen ska klubba igenom det slutgiltiga valresultatet. Nu samlas högerextrema grupper i huvudstaden, nationalgardet förbereder sig på våldsamma sammandrabbningar, och borgmästaren vädjar om att allmänheten ska hålla sig undan.

Vi har alla ingredienser för en våldscocktail på plats, säger Harvard-professorn Steven Levitsky, som oroar sig över hur republikanerna urholkar den amerikanska demokratin.

Ger mig på lösenordsproblemet igen och testar det enda lösenord jag hittar, funkar inte. Trots att noteringen av det stämmer i tid för när jag borde bytt senast.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021