Kategorier
Stockholm

Early bird

Tar tid på min bildbehandling med mera efter gårdagens expedition, 1:25,72.

Ställer alarmet på kl 7 för att acklimatisera mig till den i morgon begynnade vårterminen. Den inleds med två planeringsdagar för att sen rulla igång på riktigt på måndag. Läser nyheterna på mobilen och kollar runt på mina sajter, 49 likes på Tumblr. Som sagt, jag gillar Tumblr för där kan gamla bilder surfa upp och nu var det just det som hänt, totalt ligger dessa bilder kvar på väldigt blygsamma siffror.

Läser: ”Enkla misstaget som förstör din äggröra.” Fokus i dag får ligga på att undvika det misstaget. Annars ska jag försöka klara av ett gäng av de sista punkterna på jullistan.

Har svårt att bestämma mig för vilket av två mobilskal jag ska använda, mitt tråkiga, svarta men praktiskt ohala silikonskal som är knepigare att trycka ner i bröstfickan, eller mitt snyggare, grönskimrande, hala skal som slinker ner galant. Väljer silikonet av säkerhetsskäl, sannolikheten för ett golvtapp minskar stort med det skalet, bröstficksböket får jag ta.

Och jag fortsätter läsa om Brennekyrkia Sochn,

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021