Kategorier
Stockholm

Dags för ett klipp?

Har en del punkter på helglistan. Skulle bland annat behöva klippa mig och jag vill besöka Clas O för ett inköp. Kommer att behöva mer virke till stenåldersverksta´n och det måste jag fixa medan det är ljust, det vill säga under helgen. Klippningen blir svår att hinna med, dock. Men inte omöjlig.

Postboxen var tom på kaffebönor i går och det ser kritiskt ut inför den kommande arbetsveckan. Å andra sidan funderar jag på om inte mina sendrag hänger ihop med vätskebrist i samband med stort kaffeförbrukning.

Man blir duktigt trött efter en dag på jobbet och går gärna och lägger sig redan vid klockan nio på kvällen. Somnar inte omgående och kan vakna mitt i natten och inte omedelbart somna om. I går morse alarmväcktes jag mitt i en mycket detaljerad dröm som det hade varit intressant att få befinna sig i lite längre. Nu i morse vaknar jag kl 6.30 men övertalar kroppen att somna om, kliver till sist upp kl 9.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021