Kategorier
Stockholm

Dags

Dags för elevernas terminsstart. Blir kul att se dem igen! Lite läskigt är det att låsa dörren när jag går hemifrån, kommer jag få upp låset när jag kommer hem?

Det finns mycket att lära beträffande finesserna i nya luren. Dessvärre är den infon knepig att nå. Hittar sidan men den är svårnavigerad, tycker jag. En del har jag upptäckt på egen hand men massor återstår.

Bilden: jag älskar att hitta sånt här! Det är som ett modernt kollage, det hela! Genererar väl kanske 20 lajks i snitt på sajterna jag laddar upp bilder till.

Fint med snö, men den ska vara torr. Blir det kramsnö får vi ett sjå med snöbollskastningen under rasterna. Och det får bli Arvidkaffe i termosen denna morgon. Tror att jag har nya bönor väntande i postboxen när jag kommer hem.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021