Kategorier
Stockholm

Zig zag

Fredag! Det har varit en trevlig första skolvecka och jag tror att fredagen fortsätter i samma anda. Det blir en del ute i dag, först 20 minuters rastvakt sen en timme ute med förskoleklassen. Stenålderverkstad avslutar skoldagen. På eftermiddagen har vi faddergrupper då elever från förskoleklass upp till år tre tillsammans har aktiviteter i grupper. Hur trevligt som helst!

Icke förty ska det bli najs att få sova ut på lördag morgon. Och utan att ta ut nåt i förskott kan det nog bli en fotografisk exkursion på lördag, om vädret tillåter. Är inne i ett kreativt stim, tycker om de bilder jag skapat de senaste utflykterna även om de inte väckt någon större uppmärksamhet varken internationellt eller annorstädes.

Zig zag.

Min vissnade rödklöver var bara skendöd, nu skickar den upp några blygsamma blad igen. Men murgönorna är ena ynkliga växter, tål ingenting.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021