Kategorier
Stockholm

Jobbig jobbabstrakt

Sånt här dyker upp på jobbet ibland och i det här fallet plockar jag upp min nya telefon och gör en bild. Gillar den relativa symmetrin och färgskiftningarna mellan de två halvorna. Sån e´ jag!

Eventuellt börjar det röra på sig lite beträffande bildförsäljningen. En kollega står i begrepp att byta villa mot lägenhet och vill ha en vägg med svartvita foton. Hon kollar mitt instaflöde och det låter som om hon är intresserad av ett par bilder. Vi får se, det ligger en bit framåt i tiden.

iPhone 12-bild.

Till helgen vill jag nog få tummen ur och istället ta mig i kragen, behöver komma ut och göra bilder igen. Funderar på Wennergren Center som utgångspunkt den här gången. Är sällan eller aldrig i de krokarna så det blir ju lite nytt. Det finns ett flummigt område i närheten av Vanadisbadet som jag kan titta till också, med en massa klotter och nån kanin, vill jag minnas.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021