Kategorier
Stockholm

Tupac

Växlande underlag för promenaden till morgonbussen, från barmark till isbark. Tråkigt vilket som. 

Nästa vecka ska det snöa mest varje dag. Tuff fajt mellan Kung Bore och Gumman Tö. 

Dagen gick bra men jag kunde inte logga in för att köra min Kahoot, till mångas besvikelse. Den inloggning som funkade förra veckan funkar inte i dag. Byter till sist lösenordet men då var tiden ute. 

Bilden: de av er som följer mig annorstädes har redan sett den här minimalistiska bilden. Tycker den är lite stilig i sin enkelhet.

Studerar ofta hur folk interagerar t ex på tuben.  I kväll tre äldre tonåringar varav en tror sig ha ryggskott. Han ber sen kompisen titta och känna bakom vänstra örat. Det gör fett ont! Aceton! Varför han slabbat med det bakom örat framgår inte. 

Veckan över, jag har överlevt. Belönar mig med ett tvåpack semlor. Tupac som de säger i Amerikat.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021