Kategorier
Stockholm

Fru Gårman aka Gumman Tö

Avvaktar eventuellt smygande dagsform och medföljande energi för en vintrig fotoutflykt kombinerat med inköp av för väderleken lämplig klädsel. Läser att vi kommer att ha vinter hela februari, fan tro´t men det indikerar ändå att det kan vara lämpligt med bra skodon. Det artar sig till en solig och kall vinterdag, det är ett plus.

Bilden: kort sagt, den kommer definitivt hamna i 2021 års bästa bilder. Vet inte, kan det vara Gumman Tö som smyger runt? Inbillade mig att bilden skulle gillas i högre grad än den gjorde på de olika sajterna, men icke så. Som vanligt alltså. JAG gillar den mycket och det är vad som betyder nåt.

Lutar åt att bara lillkameran får följa med. Dels är kallt väder ingen höjdare för kameror, dels vill jag inte ha någon väska att glömma när jag shoppar. Lillan får ju plats i jackfickan.

Ska försöka få iväg Bus stop-boken i helgen.

America when it is really great!
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Fru Gårman aka Gumman Tö”

Stängt för kommentering.