Kategorier
Stockholm

Narcissus i spegeln

Ute singlar snöflingorna ner mot marken och en kråka singlar bort mot Korset. Läser om Birka och Sigtuna. Vilar emellanåt i soffan. Fortfarande snorig och förmodligen hes, går ju inte runt och pratar med mig själv så jag vet inte säkert.

”Subkambriska peneplanet”. Ja jisses, vilka grejer det finns att fördjupa sig i!

Bilderna: Min badrumsspegel är fotogenisk, särskilt när jag gör mina narcissistiska självporträtt. Eller om de är anarkistiska? Det översta är gjort med iPhonen, det undra med Fuji X-T2 på ISO 6400. Båda har sina kvaliteter och uttryck.

Inte utan att jag längtar efter att kunna resa igen, till Berlin till exempel. Och det är ju intressant om vi nånsin kommer iväg på vår resa till New York, jag och barndomspolarna.

Dagens utflykt inskränker sig till en tur med hissen ner till postboxen. Vem vet vad som ligger där och väntar, bara lokaltidningen förmodligen. Det vet jag om någon timma, vill inte åka ner för tidigt.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

5 svar på ”Narcissus i spegeln”

JA Narcissus var sjukligt besatt av sin egen spegelbild, varför försöker din Narcissus tona ner?

Stängt för kommentering.