Kategorier
Stockholm

Hoppla

Fixerar rendez-vous-tiden till kl 14 på den Heliga. Mår lite riessenschnauzer i kistan och stänker i mig en skvätt whisky innan jag rör mig mot busshållplatsen. Har handsprit med mig och får väl suga i mig en skvätt av den också om det skulle knipa. Nån knipa ligger väl inte i träsket, men vem vet, kanske grågås eller nåt.

Siktar alltså ändå på att låta apostlahästarna skena ner mot Friska Nacka-pinnen i Kranglan. Det är en bit, men det är å andra sidan meningen med det hela. Hoppla, God dammit!

Kan behöva en paus i allt städ och röj.

Så, sadelväskan är packad, winchestern laddad, lasson hänger på sadeln. Alles klar, alles gut.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.