Kategorier
Stockholm

Lustigt hus

Tisdag och två arbetsdagar innan jag tar ledigt och på så vis får en andra långhelg på raken. Då har jag fått nya pinnkartan så minst en av dagarna går till att leta pinnar och samla steg. Kanske hinner jag få specialbrallorna tills dess? Och jag kan börja fundera på om brillorna kommer denna vecka två veckor försenade. Behöver dem, har förlagt mina andra.

Efter lunch dag tar vi eleverna till en lekpark tjugo minuters promenad från skolan. Det är de utflykterna vi kan göra i pandemitider, vi får inte åka kommunalt.

Hmm, flera av mina schemalagda poster har inte publicerats. Av någon anledning som jag inte kunnat klura ut.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.