Kategorier
Stockholm

Leveransdag, igen

Hör att det regnar under natten. Bra, det behöver naturen.

Trots att jag släcker sent för natten vaknar jag tidigt utan att kunna somna om. Läser Aftonbladet på mobilen och kollar runt lite. Får ett meddelande från coop.se att leveransen kommer som avtalat i dag. Får för mig att även kolla ett bokpaket innehållande Fågelguiden, från AdLibris. Ser att det redan är levererat tidigt i morse och klär på mig för att åka ner till postboxen. När jag öppnar ytterdörren ligger paketet där, levererat av tidningsbudet.

Gillar den här bilden. Hittar jag den bara i bildarkivet kommer den med i boken Fönster.

Läser i AB: Enligt en ny israelisk studie är Pfizers vaccin mindre effektivt mot deltavarianten. Typiskt, aldrig får man vara riktigt odödlig!

Fortsatt varmt, fortsatt innesittande. EM-semi i kväll Spanien-Italien. Blir högst intressant, hoppas Italien fortsätter spela framåt.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021