Kategorier
Stockholm

Musikminnen

Hittar min Wheelan’s Dublin-tischa i tvätthögen och minns tillbaka på livespelningar med The Frames DC och The Prayer Boat för kanske tjugo år sen.  Och den där gången när jag i bussen på väg mot Galway/Clifden hinner se en affisch annonserande att Frames DC ska spela just på Wheelan´s några dagar senare. Det är sex timmars bussresa enkel väg och jag bestämmer mig för att åka de sex timmarna tillbaka till Wheelan´s bara för att se mitt favvoband. När jag sen står i kön utanför slår det mig att de som är på väg in inte ser ut som Frames-publik. Mycket riktigt, Frames hade spelat kvällen innan. Tablå! Istället får jag se en show med Pierce Turner. Fullständigt underbar!

Tittar lite på vad jag ska göra i de två klasserna jag ska jobba med i höst. Bild respektive höst/fåglar. Beträffande ämnet bild behöver jag i bästa fall bara gå tillbaka och kolla gamla powerpoints.

Avslutar gårdagskvällen med Djurgårdens enkla 3-0-seger mot Örebro och sen Keith Richards Under influence. En skön musikdoku om och med en skön gitarrist.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021