Kategorier
Stockholm

Text krävs

Får meddelande från Coop: kl 12.59 kommer mina matkassar. De kom redan 12.45 och jag fick en bonusburk Ramlösa funktionsdryck Balans. De får hänga med på nästa skogsutflykt.

Var ska det sluta? Vad kommer efter SD? Efter Lasermannen och Mangs? Efter politiker som stolt förkunnat att Sverige aldrig haft så få asylsökande, samtidigt som fler människor än någonsin är på flykt? Efter anonyma hot, efter dagligt hat? 

Irena Pozar i Expressen om vad den mångåriga SvD-ledarskribenten, journalisten och numera Bulletin-medarbetaren Per Gudmundson skrivit (att jag är ett exempel på att opinionsjournalistiken förlorat 20-50 iq-punkter de senaste två decennierna. Det beror på invandringen, och han tar mig som exempel. Jag har lägre iq för att jag inte är etnisk svensk. Är det så han menar?). 

Alla partier utom V har anpassat sin politik och sin retorik efter SD för att fiska röster i rassevatten. Så jävla ynkligt! Och den aktuella politiska röran vi nu har i riksdagen – avgå alla. Ni vill ändå ingenting för landets bästa. Klimatkris någon? Nä, makten framförallt! Och centerns extrema nyliberalism på det. Nu blev jag politisk igen, men jag saknar ord som medmänsklighet, solidaritet, jämlikhet.

Göran Therborn:

Nyliberalismen var en ond tid av förakt för svaghet och medmänsklighet.

Har tagit ut ett så kallat dream team för höstallsvenskan på Aftonbladet men det är omöjligt att hitta en länk dit så man kan kolla hur det gått och för att kunna byta spelare. Tänker mig att fråga Aftonbladet:

Text krävs?!

Lyckas till sist hitta det genom intelligent sökning med rätt ord, på manager.aftonbladet.se. Själv är bästa dräng!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021