Kategorier
Stockholm

Trasslar vidare

Oerhört lättad över att ha kommit ur mitt stora problem sover jag tre timmar till. Puh, rena rama nära döden-upplevelse. Återstår att att göra om och göra rätt. Är förvånad över att inte ett enda dokument kom med när macens inbyggda flyttassistent fick sköta businessen. Kanske glömde jag kryssa i nån ruta nånstans? Försöker göra om proceduren men det verkar haka upp sig mest hela tiden. I sista hand får jag väl kopiera över dokumentmappen via externa hårddisken, det borde inte få några allvarligare konsekvenser. Hoppas jag?

Dimmigt båtfönster, blir bra när jag fått dra lite i spakarna. Hade inte gått att göra om jag inte haft telezoomen med mig. 

Euforisk över den första problemlösningen med gammeldatorn, där jag fick igång den igen, ger jag mig i kast med köksavloppet så nu är det fit for fight också.

Fotboll nu, förmodligen samma nagelbitare som Djurgår´n – Häcken i går.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021